ONZE WERKWIJZE

Stap 1

Maak een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak voor uw toekomstig tuinproject.

Dit kan u makkelijk op onze website inplannen wanneer het u past. Wij contacteren u hierna om de afspraak te bevestigen.

Stap 2

Bespreking van uw project

Tijdens ons eerste bezoek luisteren wij naar al uw wensen. We geven een extra woordje uitleg over de verschillende mogelijkheden van de werken. Uiteraard staan wij ook open om onze eigen inbreng aan ideeën te doen, indien u dit wenst.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om u door ons te laten begeleiden bij de keuze van materialen en plantsoen. We gaan samen bij leveranciers de materialen uitkiezen die het best passen in het geheel van uw project.

Stap 3

Offerte

Al dan niet voorafgegaan door een ontwerp, maken we een duidelijke offerte op maat van uw project. Deze wordt u persoonlijk of digitaal bezorgd.
Nadien spreken we graag nog eens af om dit alles samen te overlopen en meer uitleg te geven waar nodig. Zo bent u voor aanvang goed geïnformeerd over het verloop van de werken.

Stap 4

Planning

Zodra wij u offerte op maat hebben uitgewerkt, geven we een indicatie van het tijdstip van de uitvoering. Een exacte startdatum zal later worden meegegeven, gezien deze door externe factoren beïnvloed kan worden, bv. door het weer. Op deze manier kunnen we u correct informeren over onze planning.

Stap 5

Uitvoering

Ons team voert de werken efficiënt uit en zorgt ervoor dat deze voor u zo aangenaam mogelijk verlopen. Alles wordt afgewerkt met oog voor detail zodat u bij oplevering kunt genieten van uw nieuwe tuin.

https://usercontent.one/wp/www.hofkesmathias.be/wp-content/uploads/2020/12/Bloem_body_rechts.png
https://usercontent.one/wp/www.hofkesmathias.be/wp-content/uploads/2020/12/Flower_big_body_left.png

Over ons

Hofkes Mathias zorgt voor een tuin naar uw wens, rekening houdend met de esthetische en praktische kant.

Kattemkets 23 - 1760 Roosdaal
BE 0716.803.175

Volg ons!